Vallès

Retorn esgraonat del pont de Tots Sants

Retencions a l'AP-7. Foto: ACN / Gemma Sánchez.

Es preveu el retorn de 265.000 vehicles a l’àrea de Barcelona

El pont de Tots Sants arriba al final aquest dimarts i molts sabadellencs agafen el cotxe per tornar a la ciutat després de gaudir uns dies fora de casa.

Un total de 175.000 vehicles han tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona aquest dimarts a la tarda, en plena operació de retorn del pont de Tots Sants.

La carretera que ha concentrat més cues és la C-16 amb 13 quilòmetres de retencions en dos trams diferents a l’alçada de Cercs durant la tarda. El pas de vehicles també eraespecialment lent en cinc punts diferents de l’AP-7, sent la retenció entre Montornès i la Roca del Vallès la més llarga, de moment, amb cinc quilòmetres de cua. El trànsit ha estat més fluïd a la C-58. A primera hora de la tarda, ha quedat totalment tallada totalment la BV-5001 a Montcada i Reixac per un accident lleu amb tres ciclistes implicats, però s’ha restablert ràpidament la circulació.

L’operació sortida ja va ser complicada

Per tal d’incrementar la capacitat viària i garantir, en la mesura del possible, la fluïdesa, Trànsit ha habilitat carrils addicionals a l’AP-7 en sentit nord (Llinars – Montornès) i sud (Vilafranca – Molins de Rei).

L’operació sortida, tant divendres a la tarda com dissabte al matí, va ser complicada, amb cues quilomètriques i retencions a les principals vies cap al Pirineu.

Comentaris
To Top