Ciutat

La Creu Alta celebra la 2a Festa de les Entitats: “La cultura popular del barri està ben viva”

entitats creu alta
Unes 200 persones s'han apropat als actes celebrats a la plaça / Victor Castillo

Aquest dissabte la plaça de la Creu Alta ha acollit la 2a Festa de les Entitats. L’esdeveniment, organitzat conjuntament per col·lectius del barri ha omplert la jornada d’activitats. Així doncs, s’ha començat amb un concert de la coral ‘Els notes’, després els gegants han fet balls a la plaça, seguidament hi ha hagut batucada amb Bandtumbats i s’ha completat amb una actuació de l’Esbart Sabadell Dansaire’.

Més endavant els Diables han organitzat un vermut i s’ha seguit amb el dinar popular. A la tarda l’Esplai La Branca ha preparat activitats infantils i la festa ha acabat amb una actuació musical de punxadiscos.

Una de les entitats impulsores dels actes d’avui ha estat El Tallaret, amb qui hem parlat per conèixer millor l’esdeveniment. “L’objectiu és fer veure al barri que la cultura popular està ben viva i que cal que col·laborem entre tots perquè continuï així”, ha expressat Núria Clapés, membre del casal.

Les activitats han tingut molt bona acollida, aplegant unes 200 persones al voltant de la plaça durant tota la jornada.

entitats creu alta

/ Victor Castillo

entitats creu alta

/ Victor Castillo

entitats creu alta

/ Victor Castillo

Comentaris
To Top