Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

sector creueta

És dilluns i toca fer un repàs a les notícies més destacades que ens ha deixat el passat cap de setmana a Sabadell.

La Cursa del Club Natació Sabadell ha tornat amb força. Després de dos anys d’absència per la pandèmia, l’ambient a la sortida, amb confeti inclòs, demostrava les ganes de tornar a celebrar una de les proves icòniques del calendari atlètic sabadellenc.

Víctor Aguilera i Estel Mosquera guanyen els 10 km del Club Natació

Els veïns del sector Creueta continuen mobilitzats: “S’han fet canvis, però no són suficients”. Alguns residents de la zona -sobretot del carrer Vapor- han creat l’assemblea de veïns S-28.

Els veïns del sector Creueta continuen mobilitzats: “S’han fet canvis, però no són suficients”

La discoteca Waka ha viscut un nou episodi de violència. Aquest cop la matinada del diumenge, amb el resultat de dos joves detinguts.

Els Mossos detenen a dues persones pel llançament de pedres a Waka Sabadell

Comprar productes bàsics s’està convertint cada cop més en una autèntica odissea. I és que els preus no paren d’augmentar. És el que es coneix com a inflació. A Catalunya el menjar i les begudes no alcohòliques s’han encarit un 12,9% respecte de l’any passat, una taxa vuit dècimes superior a la de l’agost, la xifra més alta des del 2002.

“No queda altra que adaptar-se, encara que els preus pugin cal continuar menjant”

L’onzena jornada de lliga no ha estat gens favorable pels interessos del Centre d’Esports. La derrota davant la Real Sociedad B (1-2), gestada en tres minuts fatídics, combinada amb altres resultats, com les victòries de l’Amorebieta a Cornellà (0-2) i el Barcelona At. a Tajonar contra l’Osasuna B (0-1), deixen el conjunt arlequinat en zona de descens amb 13 punts.

El Sabadell estarà dues setmanes en zona de descens

Comentaris
To Top