Publicitat
Ciutat

Cs presenta una moció sobre la zona de baixes emissions a Sabadell

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Sabadell va presentar durant el ple d’aquest dimarts a la tarda una moció per a la millora de l’accés de la ciutadania a la futura zona de baixes emissions (ZBE) de Sabadell. “No pot ser que Sabadell tingui una normativa, Terrassa en tingui una altra i Granollers una de diferent”, va defensar el regidor del partit, José Luis Fernández. “Si es pot coordinar amb la resta de municipis del Vallès, encara millor”, va apuntar durant el debat.

El grup municipal ja va manifestar la necessitat que s’informi els ciutadans de les futures condicions d’accés a la zona de baixes emissions i que els sabadellencs puguin planificar la seva mobilitat. El partit taronja considera que és una zona amb molta mobilitat obligada per la gran quantitat d’equipaments i per això el grup aposta perquè “qualsevol ciutadà que tingui necessitat d’accedir en casos molt determinats com a desplaçament a col·legis o centres de dia sigui tractat com un veí més”.

La Llei de canvi climàtic estableix que a Sabadell hi ha d’haver una zona de baixes emissions l’1 de gener del 2023. La Generalitat s’encarrega de coordinar l’àrea metropolitana.

Sabadell, sense data (ara per ara) per implantar la zona de baixes emissions

Publicitat
Comentaris
To Top