Ciutat

La Policia de Sabadell alerta sobre estafes de falsos operaris de subministraments

Un tècnic de la companyia Endesa inspeccionant comptadors / ACN

La Policia Municipal de Sabadell ha advertit d’una estafa recurrent que pateixen alguns ciutadans, especialment col·lectius de gent gran i persones que viuen soles. El frau té a veure amb falsos operaris de la companyia de llum o de gas que truquen a casa argumentant que venen a realitzar tasques de reparació o manteniment del sistema.

Davant d’aquesta situació, el cos policial demana no obrir la porta i fa un seguit de recomanacions per evitar patir l’engany. Així, recorda que els operaris de veritat sempre avisaran per carta abans de venir. A més, la Policia demana no pagar res i demanar identificació sempre abans de trobar-se amb una situació desagradable a casa.

En cas de tenir dubtes o sospitar sobre una possible suplantació d’identitat o persones que es fan passar per operaris, des del cos recorden que es pot trucar al telèfon 900 112 092 per assegurar-se que es tracta de personal qualificat de les companyies.

Comentaris
To Top