Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres a Sabadell

Arribem a final de setmana amb l’actualitat sabadellenca marcada per diversos temes. La mobilitat, com és habitual, es distingeix com un dels més importants de les últimes hores.

La Plataforma en defensa de la pediatria del Vallès va reclamar dijous en una reunió al Parlament amb representants polítics que cada CAP tingui el seu pediatra. L’agrupació integra moviments socials com SOS Pediatria Sabadell i les associacions de veïns de la comarca, així com els sindicats CCOO i UGT.

La Plataforma per la Pediatria porta la lluita al Parlament

El ple del Parlament va aprovar dijous el punt d’una moció del PSC-Units que insta el Govern de la Generalitat a acordar amb el govern d’Espanya, en el termini de dos mesos, els mecanismes que permetin la redacció del projecte de la ronda Nord entre Sabadell, Castellar del Vallèsre i Terrassa.

El Parlament dona dos mesos al Govern per redactar el projecte de la ronda Nord

També en matèria de mobilitat, aquest divendres hi ha convocada una vaga de maquinistes de Rodalies, que afectarà tot el sistema ferroviari de Catalunya. En aquesta jornada de màxima incidència de passatgers es patiran aturades a totes les línies. Aquest són els horaris.

Vaga a Rodalies: consulta els horaris d’aquest divendres amb serveis mínims

La sabadellenca Deale, que es dedica a la digitalització del procés de compravenda de petites i mitjanes empreses, ha estat distingida pel diari econòmic estatal Cinco Días com la start-up més innovadora de l’Estat.

La sabadellenca Deale, distingida com la ‘start-up’ més innovadora de l’Estat

Aquest dijous es va celebrar una visita a les noves càmeres de videovigilància que s’estan instal·lant a Can Puiggener, en el marc de tot un conjunt d’actuacions per ampliar el nombre de càmeres a la ciutat. Aquests en són alguns detalls.

FOTOS | Així són les noves càmeres de videovigilància a Sabadell

Comentaris
To Top