Publicitat
Diners

La sabadellenca Deale, distingida com la ‘start-up’ més innovadora de l’Estat

Deale

El diari econòmic estatal Cinco Días reconeix el pioner model de negoci de la companyia, creada el 2021

El fundador i conseller delegat de Deale, Gerard Garcia, rep el guardó per part de la directora de Cinco Días, Amanda Mars / CEDIDA (PABLO MONGE)

La sabadellenca Deale, que es dedica a la digitalització del procés de compravenda de petites i mitjanes empreses, ha estat distingida pel diari econòmic estatal Cinco Días com la start-up més innovadora de l’Estat. El mitjà de comunicació, en la quinzena edició dels Premis a la Innovació Empresarial, ha valorat el pioner model de negoci de la companyia, únic a Europa. Quatre empreses i dos empresaris més també han rebut el reconeixement de Cinco Días.

Deale tanca una nova ronda d’inversió: 1,5 milions d’euros


L’acte de lliurament de premis, presidit per la ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, va tenir lloc el dimarts passat a l’auditori de Repsol, a Madrid. El fundador i conseller delegat de Deale, Gerard Garcia, va rebre el guardó commemoratiu en nom de la start-up i va dur a terme un discurs davant dels assistents, més d’un centenar.

Garcia es va mostrar agraït a Cinco Días pel reconeixement i, a continuació, va decidir posar en valor la importància de les pimes a l’Estat. “Ens pensem que no són productives, però és just el contrari. Des de Deale veiem que les pimes cada dia reben ofertes de fusió o adquisició, és a dir, estan ben vives”, va remarcar el passat dimarts el CEO de l’empresa sabadellenca.

Deale Gerard Garcia

El fundador i conseller delegat de Deale, Gerard Garcia, va recollir el guardó en nom de l’empresa / CEDIDA (PABLO MONGE)

Gerard Garcia assegura en declaracions al Diari de Sabadell que el premi suposa un “reconeixement” a la feina de tot l’equip de Deale. “Per nosaltres el guardó té un sentit emotiu. La distinció és perquè ens han vist com una start-up que s’arrisca i que ofereix uns serveis que cap altra empresa ofereix a Europa”, assenyala.

Deale, en expansió

Actualment, Deale es troba en ple creixement. Fa unes setmanes, l’empresa sabadellenca va tancar una ronda d’inversió (la seva segona) d’1,5 milions d’euros. La partida econòmica permetrà a la companyia impulsar potenciar la seva plataforma, incorporar-hi nous usuaris (ara en té 1.500) i augmentar la seva plantilla de treballadors, que ara és de 26 persones.

A banda, la ronda també servirà per consolidar el creixement nacional de Deale i impulsar la seva expansió internacional. De fet, gràcies també a l’acord de col·laboració signat al novembre amb ETL Global Spain, una empresa alemanya d’assessorament legal amb presència a prop de 50 països, la start-up podrà comptar aviat amb noves empreses, inversors i assessors a la seva plataforma, més enllà de l’Estat. Alemanya, França i Itàlia són els mercats escollits per la companyia.

Publicitat
Comentaris
To Top