Ciutat

FOTOS | Així són les noves càmeres de videovigilància a Sabadell

Aquest dijous s’ha celebrat una visita a les noves càmeres de videovigilància que s’estan instal·lant a Can Puiggener, en el marc de tot un conjunt d’actuacions per ampliar el nombre de càmeres a la ciutat. La cita ha tingut lloc a la plaça del Primer de Maig del barri sabadellenc.

Amb la voluntat de reforçar la seguretat arreu, el consistori està creant tota una xarxa de càmeres de videovigilància als espais públics, tot ubicant aquests aparells als diferents barris de la ciutat. Aquesta línia d’acció permetrà multiplicar per 5 el nombre de càmeres existents, arribant fins a les 54.

Càmeres a diversos punts

Aquests dies, s’estan instal·lant 4 aparells de videovigilància a la plaça del Primer de Maig de Can Puiggener i les properes setmanes se n’ubicaran 2 a la plaça d’Espanya i 7 a l’Eix Macià/ plaça i parc de Catalunya. Els nous aparells es sumaran a les càmeres que en els darrers tres anys i mig s’han ubicat a Can Deu, Plaça Picasso/Espronceda, Can Roqueta i Torre-romeu.

D’altra banda, està previst situar aparells de videovigilància al Passeig de la Plaça Major, a la plaça de la Creu de Barberà i a la plaça del Pi. Tot plegat, contribuirà a configurar una xarxa que afavoreixi la prevenció i incrementi la vigilància dels espais públics.

A l’acte d’aquest dijous hi ha participat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, el tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Desenvolupament Urbà, Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez i la regidora del districte 2, Laura Reyes. Farrés ha destacat que “hem trobat un sistema molt eficient perquè és com si tinguéssim la policia 24 hores 365 dies l’any”.

Comentaris
To Top