Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

Arrenquem setmana amb l’actualitat sabadellenca marcada pels actes del dissabte i el diumenge. La ciutat ja escalfa motors amb la mirada posada en la campanya nadalenca, malgrat que l’agenda continua plena d’activitats molt diverses.

Més de 12.000 persones van visitar aquest cap de setmana la 4a edició d’ExpoNadó, que va tenir lloc a Fira Sabadell. Es tracta de la cita dedicada al món dels bebès més important de Catalunya.

Més de 12.000 persones visiten la 4a edició d’ExpoNadó

Aquest dissabte a la nit, ens vam endinsar en el món de l’oci nocturn a través d’una visita a la discoteca Waka. Els testimonis de joves amb qui vam poder parlar coincideixen en una mateixa reflexió: falten alternatives a la zona per poder sortir de festa.

“Sabem que pot ser perillós, però no tenim gaires alternatives d’oci”

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha denunciat aquest diumenge el robatori de material de la instal·lació de llums de Nadal que s’està muntant a la plaça de Sant Roc.

Roben llums de Nadal de Sabadell dues setmanes abans de l’encesa

L’actriu sabadellenca Mariona Ribas va visitar la setmana passada la redacció del Diari. L’artista i gairebé psicòloga, que ha encarnat papers televisius tan mítics i recordats com la Marta d’‘El cor de la ciutat’ de TV3, va deixar moltes reflexions interessants durant la conversa amb Marta Pontnou.

VÍDEO | Mariona Ribas: “He sentit comentaris desagradables sobre el meu cos a departaments de vestuari”

Loteries de Catalunya ha llançat aquest any La Dooble per recolzar el teixit associatiu de Catalunya, reforçant clubs esportius, entitats culturals i de caràcter social. L’alternativa a la loteria de Nadal comptarà amb premis de fins a un milió d’euros.

La Dooble, l’alternativa a la loteria de Nadal amb premis de fins a un milió

Comentaris
To Top