Publicitat
Ciutat

Mans Unides i Càritas, units per la Gala Solidària

Una de les actuacions, a l’edició de l’any passat / V.R.

Mans Unides i Càritas Sabadell es tornen a unir per celebrar, aquest dissabte a La Faràndula (18 h), una nova edició de la gala solidària per recollir fons per als projectes que duen a terme ambdues entitats.

Des de Mans Unides Sabadell els donatius obtinguts (15 euros, platea i 12 pis superior) aniran destinats al projecte Empoderament econòmic i social de dones responsables de família de Kibamba (Tanzània) on, durant dos anys, s’imparteixen cursos de formació, creació i manteniment de petits negocis, cria domèstica d’aviram i agricultura sostenible, a un total de 155 dones, i al finançament del servei diari de Càritas d’Acollida a les persones sense llar de la ciutat.

Concepció Cabanes i Rosa Roig, presidentes de Mans Unides Sabadell i Càritas Sabadell, respectivament coincideixen en “agrair la solidaritat i suport dels ciutadans, així com reconèixer la feina i el compromís de tots els voluntaris”. En el concert hi prendran part el cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell, la Coral Cants al Vent, la coral Catasons, Beth Rodergas, KmyStudio i la banda de música de Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top