Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

Arrenquem el dimecres amb l’actualitat de les últimes hores marcada per notícies de pes a Sabadell. Els canvis en la freqüència de trens a la línia dels FGC al Vallès o el canvi de temperatures a la ciutat, entre les principals informacions.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) augmentarà les freqüències de la línia Barcelona-Vallès a partir del 9 de desembre, que permetrà unir Sabadell i Terrassa amb Barcelona amb un tren cada cinc minuts i amb Sant Cugat del Vallès cada 2,5 minuts en hores punta.

Un tren d’FGC cada cinc minuts a Sabadell, a partir del desembre

Sis entitats locals han demanat explicacions i una reunió a l’Ajuntament de Sabadell pel moviment de terres que hi ha hagut als voltants del castell de Can Feu i a tocar de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Des del consistori apunten que s’està buscant una data perquè tècnics de la companyia ferroviària expliquin el detall d’aquestes obres, que ha licitat i executat FGC.

Sis entitats demanen explicacions pel moviment de terres al torrent de Can Feu

Una smart-tv, una cafetera, un robot Roomba, una bicicleta Megamo, xecs regals… L’11a edició de Més que una panera, la campanya solidària de la Fundació Privada Atendis, sorteja més d’una cinquantena de productes a un sol guanyador valorats en més de 10.000 euros.

Una ‘smart-tv’, un robot Roomba o una bicicleta, entre els cinquanta productes de la panera d’Atendis

L’Ajuntament de Sabadell preveu una despesa directa de 14 milions d’euros de cara l’any 2023 en serveis vinculats específicament a l’acompanyament, orientació i formació de les persones que busquen feina o amb la contractació d’aturats en programes d’ocupació a la ciutat.

14 milions d’euros el 2023 per incentivar l’ocupació

La tardor anòmala, amb temperatures per sobre la mitjana històrica, arriba al seu final, almenys durant uns dies, segons la predicció a mitjà termini. A partir de divendres, coincidint amb l’arribada de precipitacions a la ciutat, la temperatura recuperaria la normalitat.

Canvi de temps a la vista: baixen les temperatures

Comentaris
To Top