Publicitat
Diners

El centre de nutrició Diet Flash inaugura un local al Centre de Sabadell

Diet Flash

El nou establiment, del qual es farà càrrec el sabadellenc Txeco Llorens, oferirà l’eficaç dieta ideada per l’empresa, que està basada en la proteïna

L’autor del mètode de Diet Flash, Manel Jiménez, i Txeco Llorens, responsable del nou local de l’empresa / VICTÒRIA ROVIRA

El centre de nutrició Diet Flash acaba d’estrenar el seu segon local a Sabadell, situat al carrer Sant Pere. El nou establiment, del qual es farà càrrec el sabadellenc Txeco Llorens, oferirà l’eficaç dieta ideada per l’empresa, que està basada en la proteïna.

En aquest sentit, el propòsit de Diet Fash és ajudar a perdre pes a les persones que ho necessitin sense que hagin de passar gana i d’una manera segura, ja que la dieta es troba sota control mèdic. Des del centre calculen amb el seu mètode, els homes poden arribar a perdre deu quilos en un mes i les dones entre set i vuit

Imatge de l’exterior de la nova botiga de Diet Flash / VICTÒRIA ROVIRA

“Oferim un pla nutricional personalitzat que es basa en l’aportació necessària de proteïnes bàsiques per al correcte funcionament del cos i en la disminució del consum d’hidrats de carboni i greixos, responsable de l’augment de pes. No oferim una dieta miracle, és una dieta professional”, explica l’autor del mètode de Diet Flash, el doctor Manuel Jiménez Ucero

Diferents fases

Així mateix, l’objectiu de la dieta, que passa per diferents fases, és implementar nous hàbits d’alimentació saludables per tal que el pacient guanyi en salut i benestar. “El nostre mètode es basa a reintroduir l’alimentació gradualment. Els nostres més 30 anys d’història demostren que el que fem funciona”, detalla Jiménez Ucero.  

D’altra banda, Diet Flash compta amb més de 200 referències de productes amb alt contingut en proteïnes. Tots ells es podran trobar a la nova botiga de la companyia al Centre de Sabadell. Alguns d’aquests productes són el pa, natxos, barretes energètiques, bombons, galetes, xoriç, entre altres. 

Imatge de diferents productes a la nova botiga de Diet Flash / VICTÒRIA ROVIRA

“No existeix cap altra dieta al món que sense medicació aconsegueixi un resultat tan excepcional. Això sí, és important que els pacients segueixin al peu de la lletra el mètode Diet Flash. Han de fer cas a les pautes mèdiques que els donin”, remarca Manuel Jiménez Ucero

Publicitat
Comentaris
To Top