Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres a Sabadell

Arribem al tram final de la setmana amb informacions de rellevància a Sabadell. Urbanisme, cultura i successos es desmarquen entre les notícies més destacades de les últimes hores a la ciutat.

Ja està en marxa la primera obra de l’hospital Parc Taulí que forma part de tot un paquet d’intervencions que es volen fer per solucionar carències històriques. En aquest cas, els treballs que han començat es localitzen a l’entrada d’Urgències, ja que aquesta quedarà desplaçada a la banda de la Gran Via.

Canvis a l’entrada d’Urgències del Taulí per unes obres

“Aplicarem tot el pes de la llei”. ERC apuja el to contra les màfies que es lucren de les ocupacions a Sabadell. L’alcaldable republicà, Gabriel Fernàndez, ha demanat més “contundència” contra els grups organitzats dedicats a les ocupacions il·legals en una trobada amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, aquest dijous.

ERC vol aplicar “tot el pes de la llei” contra les màfies que ocupen pisos a Sabadell

Canvi “brusc” de temps a partir d’aquest divendres. Això és el que anuncia la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), que preveu una baixada important de les temperatures, a la qual se li poden sumar xàfecs a bona part del territori en els pròxims dies, nevades especialment a la vessant nord del Pirineu i fort vent als dos extrems del país.

Canvi brusc de temps amb possibilitat de pluges a Sabadell

El disc de la Marató de TV3 torna a ser possible, un any més, gràcies a la contribució sabadellenca. Presentat aquest dijous sota el nom Bum-bum, en la majoria dels 21 temes hi han participat artistes i productors de la ciutat.

Els sabadellencs que han fet possible el disc de la Marató de TV3

Aquest dijous, un grup de joves van entrar a robar a una coneguda botiga de mòbils de la Rambla a plena llum del dia. “Les càmeres han captat cinc o sis joves, que han entrat i s’han endut per la força l’estand”, explicava minuts després del succés el responsable de la botiga.

FOTOS | Roben en una coneguda botiga de mòbils de la Rambla a plena llum del dia

Comentaris
To Top