Publicitat
Ciutat

Canvi brusc de temps amb possibilitat de pluges a Sabadell

Canvi “brusc” de temps a partir d’aquest divendres. Això és el que anuncia la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), que preveu una baixada important de les temperatures, a la qual se li poden sumar xàfecs a bona part del territori en els pròxims dies, nevades especialment a la vessant nord del Pirineu i fort vent als dos extrems del país.

A Sabadell, la previsió del Meteocat apunta a la possibilitat de pluges al llarg de tota la jornada, especialment al matí i migdia. Pel que fa als termòmetres, les màximes no superaran els 14 graus, temperatures que encara no havien arribat a la ciutat.

De cara al cap de setmana, els núvols seguiran sent protagonistes, malgrat que no s’espera que hi hagi precipitacions en forma de pluja. Les mínimes podrien caure dissabte i diumenge fins als 4ºC, sobretot a primera hora del matí.

Publicitat
Comentaris
To Top