Ciutat

FOTOS | Roben en una coneguda botiga de mòbils de la Rambla a plena llum del dia

“Què ha passat aquí”, es preguntaven uns clients en entrar a la botiga Intecat, a la Rambla de Sabadell. Pocs minuts abans d’aquesta escena, cap a dos quarts de 5 de la tarda, un grup de cinc o sis joves han entrat al local i s’han endut una de les plataformes de l’interior de la botiga, on s’hi exhibeixen diversos mòbils a la venda.

“Les càmeres han captat cinc o sis joves, que han entrat i s’han endut per la força l’estand”, explica el responsable de la botiga. Els assaltants han sortit corrent de l’establiment, arrossegant el mobiliari i, davant la impossibilitat de separar els aparells tecnològics de l’aparador, han acabat abandonant tot el material més endavant. “Han deixat tots els mòbils destrossats. Estem revisant, però crec que han quedat inservibles”, lamenta. Els mòbils i l’estructura on es mostren s’han trobat a uns 60 metres de la botiga.

Els Mossos d’Esquadra treballen per identificar els autors del robatori, que han fugit després de l’assalt. “La plataforma estava al bell mig de la Rambla amb els cables penjant”, ha explicat un sabadellenc que passejava per la Rambla just després que tingués lloc la desagradable escena.

A l’exterior del local, a la porta, es podien observar les marques a la vorera fruit de l’intent de robatori.

Comentaris
To Top