Publicitat
Ciutat

El barri de Campamor organitza una fira d’artesania i alimentació

fira artesania campoamor
Les paradetes d'alimentació han estat el principal reclam de la fira / D.S

Del 18 al 20 de novembre la plaça Picasso ha acollit una fira d’artesania i alimentació. A l’espai, compradors i curiosos han pogut trobar diversos productes. Pa a l’estil medieval, embotits ibèrics, llaminadures, olis i també sabó, entre altres. A més a més, també s’han celebrat tallers infantils i els més menuts han pogut pujar una petita roda de fira de fusta instal·lada temporalment al mig de la plaça.

L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Associació de Veïns del barri de Campoamor.

fira artesania campoamor

/ D.S

fira artesania campoamor

/ D.S

fira artesania campoamor

/ D.S

Publicitat
Comentaris
To Top