Oci i cultura

L’ACPC celebra els 40 anys amb una emotiva gala

El passat dissabte es va posar punt final als actes de celebració del 40è aniversari de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) en una emotiva gala de cloenda celebrada al Palau de la Música Catalana. A la cita hi van assistir més de 400 persones, entre les que hi havia editors de premsa, periodistes, dircoms, anunciants, lectors i amics vinguts de tot l’Estat.

La gala va començar de forma íntima amb la música de la cantant tortosina Montserrat Castellà, que des d’aquell moment va ser l’encarregada, durant els interludis, d’amenitzar la jornada. La festa va estar conduïda pel conegut presentador televisiu Òscar Dalmau, qui durant la presentació va voler posar en valor els periodistes que “dia a dia, mes a mes i any rere any, han estat i estan a peu del carrer, al costat dels veïns de totes les poblacions de Catalunya per divulgar la realitat més propera i tot el que passa al costat de casa”.

En la categoria de 1er i 2n d’ESO es va distingir l’institut Escola 3 d’abril de Mora la Nova amb el treball L’IE més solidari i inclusiu, mentre que en la categoria de 3r i 4t d’ESO, el treball guanyador va ser Un ordinador, un futur, de l’escola Vedruna de Vilafranca del Penedès.

Entre els premiats, també van destacar noms com Albert Llimós i Jordi Puig, Nuria Caro i Ramon Buxó Martinez per diferents treballs periodístics. A més, la periodista Rosa María Calaf va rebre el 2on Premi d’Honor de la Premsa Comarcal.

Comentaris
To Top