Ciutat

Sabadell mostra la seva cara més solidària a la Gran Gala

La Gran Gala Solidària de Mans Unides i Càritas ha tornat a mostrar la millor cara de Sabadell. En una La Faràndula plena de gom a gom, ambdues entitats han agraït a socis i voluntaris la tasca desenvolupada durant aquest any. L’esdeveniment ha començat amb la visualització de dos vídeos, un de cada entitat, en els que s’ha explicat la seva activitat. A la presentació de l’acte s’ha destacat les diferents necessitats socials i realitats que existeixen als carrers de Sabadell. Aspectes que aborden, dia a dia, Mans Unides i Càritas per garantir la igualtat d’oportunitats a la ciutat. Posteriorment les seves presidentes han realitzat uns parlaments.

gran gala solidaria

Les actuacions musicals han estat el plat fort de la cita / Victor Castillo

Els parlaments

La primera a intervenir ha estat Rosa Roig, de Càritas. Des de l’entitat han explicat el seu projecte d’habitatge per persones sense llar i en situació extrema al carrer Duran. “L’economia actual ha fet que aquest espai dupliqui els seus membres”, ha advertit.

gran gala solidaria

La dansa també ha estat present a la Gala / Victor Castillo

A continuació ha estat el torn de Concepció Cabanes, de Mans Unides qui ha parlat del seu projecte a Kibamba (Tanzània). La iniciativa pretén ajudar a dones de la zona i afavorir l’escolarització dels seus fills. “Amb l’entrada d’avui ens ajudeu a finançar el 84% dels fons que aportem al nostre projecte”, ha declarat.

L’últim a intervenir ha estat el regidor d’Acció Social, Eloi Cortés qui ha posat en valor la mobilització de les entitats així com la seva capacitat mobilitzadora: “Caritas i Mans Unides són essencials per la ciutat, cal posar-les en valor i des de l’administració hem d’ajudar més al 3r sector”.

Vetllada musical

Un cop acabats els parlaments s’ha desenvolupat la part central de l’esdeveniment. Aquest ha consistit en una vetllada musical. Hi han participat la Banda de Música de Sabadell, Kmystudio Escola de Dansa, el Cor d’amics de l’Òpera de Sabadell, les corals Catasons i Cants al Vent i la cantant Beth, qui s’ha mostrat molt satisfeta per participar:”Estem encantats de ser aquí i col·laborar amb el nostre petit granet de sorra”.

gran gala solidaria

La cantant Beth no s’ha volgut perdre l’esdeveniment / VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

Comentaris
To Top