Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

gran gala solidaria

Arrenquem la tercera setmana de novembre després de dos dies marcats per la cultura a Sabadell. A més, la ciutat afronta la recta final de les obres del Passeig, amb la mirada posada en l’inici de la campanya nadalenca.

El nou Passeig de la plaça Major encara la recta final abans de la seva inauguració. Aquesta setmana, en una de les darreres fases per deixar enllestit l’espai, el trànsit quedarà tallat des d’aquest dilluns i fins al pròxim dimecres per tasques d’asfaltatge a la zona.

El Passeig estarà tallat al trànsit des d’aquest dilluns

La Gran Gala Solidària de Mans Unides i Càritas ha tornat a mostrar la millor cara de Sabadell. En una Faràndula plena de gom a gom, ambdues entitats han agraït a socis i voluntaris la tasca desenvolupada durant aquest any.

Sabadell mostra la seva cara més solidària a la Gran Gala

Arriben dues campanyes molt potents per als comerciants. Els últims mesos de l’any acumulen un gruix important dels ingressos anuals dels comerços de Sabadell, amb les campanyes del Black Friday i de Nadal. I enguany enfronten la campanya en un moment convuls per als comerciants.

Bones previsions pel ‘Black Friday’ a Sabadell, malgrat la inflació

El primer avió elèctric certificat a Europa ha arribat a Sabadell. Es tracta del Velis Electro, que s’ha presentat aquest diumenge a l’Aeroport de Sabadell durant una jornada de portes obertes.

Fotos: El primer avió 100% elèctric s’enlaira a l’Aeroport de Sabadell

Punt agredolç a los Nuevos Pajaritos. El Sabadell tenia perdut el partit al descans, el va tenir guanyat a la segona meitat després de remuntar un 2-0 en 10 minuts màgics i al final es va haver de conformar amb un empat a los Nuevos Pajaritos per la seva feblesa defensiva.

El Sabadell no pot culminar la remuntada, però esgarrapa un bon punt (3-3)

Comentaris
To Top