Publicitat
Ciutat

La Bussi serà dissabte a la Nova Creu Alta

TUS BUSSI MASCOTA

La Bussi ha sigut indiscutiblement un dels personatges de l’any a Sabadell. Des del dia de la seva presentació, la mascota va causar furor, no només entre els sabadellencs, sinó traspassant fronteres i arribant arreu del món. Les xarxes socials es van fer ressò del fenomen.

Aquest cap de setmana, la popular mascota de la TUS (Transports Urbans de Sabadell) serà protagonista a la prèvia del partit Sabadell-SD Logroñés a l’Estadi. S’espera que pugui saltar a la gespa en algun moment i fins i tot no es descarta que es faci algunes fotos per immortalitzar el moment.

La jornada s’ha batejat com a ‘Dia de la Ciutat’ i el club ha posat a la venda entrades a 5 euros. La recaptació d’aquest dissabte anirà destinada a l’esport inclusiu de tota la ciutat. En aquest context, la Bussi serà una de les convidades especials a la cita.

En una de les últimes “aparicions”, la mascota va ser protagonista al popular The Late Late Show with James Corden, un programa de televisió nord-americà de conversa nocturna, dirigit pel presentador de televisió britànic James Corden a CBS.

La carismàtica mascota Bussi ja és un fenomen viral: “En vull un peluix”

Publicitat
Comentaris
To Top