Publicitat
Ciutat

Dia gran al passeig de la Plaça Major

Tot a punt per l’estrena oficial del nou passeig de la Plaça Major. L’espai, que ha d’esdevenir un centre neuràlgic a la ciutat, viurà la seva presentació aquest dijous dia 24 de novembre, en un acte que començarà a partir de les 19 h. Encara que la inauguració oficial sigui al vespre, ja s’hi pot passar caminant des d’aquest dijous a mig matí.

En els últims dies, s’han enllestit els darrers detalls, amb tasques d’asfaltatge a la zona i la col·locació de pilones per assegurar que la posada en escena sigui un èxit. Un cop acabat, el nou Passeig serà un dels espais de referència durant aquesta campanya de Nadal a Sabadell. El tret de sortida es viurà dissabte 26 de novembre, amb la tradicional encesa de llums a la ciutat.

Asfaltatge, el darrer pas de les obres del Passeig / VÍCTOR CASTILLO

El nou Passeig de la plaça Major de Sabadell, llest per aquest Nadal

Publicitat
Comentaris
To Top