Ciutat

Més de mig miler de veïns de Sabadell, sense aigua durant dues hores per una incidència

Una avaria fortuïta a la xarxa de l’aigua ha deixat sense subministrament alguns veïns del Centre de Sabadell durant més de dues hores. Es tracta d’una incidència que Aigües Sabadell ha solucionat passades les 12.30h. Han estat 324 clients afectats, veïns de diferents trams del carrer de Sant Pau, de Ferran Casablancas, d’Alemanya, de Montserrat i de l’Espirall. Hi ha afectats 1.459 metres de xarxa.

Per altra banda, també s’ha hagut d’interrompre el servei d’aigua al barri d’Hostafrancs, per una incidència al carrer d’Arnau de Vilanova, que també afecta veïns del Passeig de Can Feu i de l’Avinguda Rafel Casanova, entre altres carrers adjacents.  En aquest cas, la incidència ha començat a les 11.30h i afectarà 234 veïns fins a les 14.30h. Han quedat 2.857 metres de xarxa afectats.

Aigües Sabadell disposa d’una xarxa de 800 quilòmetres i és habitual que es donin aquesta mena d’incidències.

Comentaris
To Top