Publicitat
Ciutat

Sabadell se suma a la campanya del Gran Recapte

gran recapte
Els sabadellencs han mostrat la seva vessant més solidària / Victor Castillo

La ja tradicional campanya del Gran Recapte ha tornat a Sabadell. Enguany ha estat la 14a edició, una nova oportunitat perquè els sabadellencs mostrin la seva cara més solidària. Diferents comerços i supermercats de la ciutat han tornat a participar en una iniciativa que, recull aliments i els reparteix a entitats solidàries perquè després les entreguin a famílies necessitades.

gran recapte

Centenars de voluntaris han omplert els supermercats de la ciutat durant la jornada / Victor Castillo

A un dels supermercats hi hem trobat els voluntaris de la Parròquia Santa Creu i Sagrada Família. Una de les seves membres ha explicat com han viscut la jornada: “El que més ens porten són productes bàsics, aquest any sembla que està constant un xic més, però al final la gent sempre s’anima”. Segons els voluntaris, durant el divendres es van recollir 1000 kg d’aliments. “Estem segurs que al final n’aconseguirem molts més, per sort som una ciutat solidària”, han afegit.

Publicitat
Comentaris
To Top