Publicitat
Ciutat

El pessebre gegant s’obre al públic

pessebre 2022
Vista del pessebre des d'una finestra de l'ajuntament / Victor Castillo

La mostra d’enguany del pessebre ja es pot visitar. Després de mesos de muntatge-es va iniciar al setembre-, aquest dissabte s’ha celebrat la seva presentació a la plaça de Sant Roc. L’acte institucional ha estat protagonitzat pel president de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, Francesc Bartolomé i per l’alcaldessa, Marta Farrés.

pessebre 2022

El pessebre compta amb les figures de sempre i alguna petita sorpresa / Victor Castillo

Bartolomé n’ha volgut destacar el seu simbolisme sabadellenc: “El de Sabadell sempre és especial, una mostra tradicional de com és el Nadal a la nostra ciutat i com vivim les festes aquí”, ha expressat. Al seu torn, Farrés ha parlat de gaudir del Nadal: “Són temps complicats per tothom, per això cal aprofitar les festes per gaudir amb familiars i amics”.

pessebre 2022

Bartolomé durant la sega intervenció / Victor Castillo

L’esdeveniment ha engrescat als sabadellencs. Una 50a de persones han assistit a la presentació. Entre ells els germans Bernat, Gerard i Beth. Pels petits infants veure el pessebre ha estat una gran experiència. “Ens agrada molt perquè hi ha molts detalls, sobretot l’escut de Sabadell, ja que és l’emblema de la nostra ciutat”, han afirmat. A més a més, han destacat la mida de la maqueta: “Aquest any és més gran i és molt vistós”.

pessebre 2022

Els més petits s’han acostat al pessebre amb molta il·lusió / Victor Castillo

Com és tradició, el pessebre d’enguany també té elements sorpresa. L’Agrupació no ha desvelat quins, ja que segons ells és la ciutadania, en especial els més menuts, qui ha de treure el seu enginy per descobrir-ho. Teniu temps fins al pròxim 6 de gener.

Publicitat
Comentaris
To Top