Ciutat

‘Els residus del Mercuri’ s’estrena al cinema

Documental del Cas Mercuri / V.ROVIIRA

Coincidint amb el desè aniversari del seu esclat, el cas Mercuri estrena aquest dimarts documental, Els residus del Mercuri. L’audiovisual se centra en la peça 28 de la macrocausa, que investiga la presumpta concessió indeguda del contracte al servei de neteja viària i recollida de residus Smatsa per part de l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos.

La idea de produir el documental va sorgir fa més de dos anys i aquest dimarts podrà veure la llum al Cinemes Imperial de Sabadell. Alguns testimonis orals recullen el seu punt de vista sobre el cas de corrupció que va esquitxar Sabadell. A la projecció, apareixen una vintena de persones, com ara diversos polítics i periodistes que han investigat el cas.

‘Els residus del Mercuri’, un documental sobre la peça de Smatsa

Comentaris
To Top