Ciutat

Nou accident de trànsit amb un patinet implicat a Sabadell

Una usuària de patinet elèctric circulant de forma correcta: amb casc de seguretat i roba reflectant (obligatòria de nit)/ aina torres

Els accidents de trànsit amb patinets implicats són cada dia més freqüents a Sabadell. L’últim es va produir aquest dimarts al matí, al passeig del Comerç, en una topada entre un turisme i el vehicle de mobilitat personal. Els fets van passar abans de les 8 hores al sud de la ciutat.

El conductor del vehicle va fer una maniobra per entrar a un gual i la conductora del patinet, de 38 anys, que circulava pel carril bici, va perdre el control i va caure a terra. Com a conseqüència de la caiguda, la conductora del patinet va resultar ferida lleu i va ser traslladada a CUAP de Sant Fèlix. Va intervenir una unitat del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Comentaris
To Top