Publicitat
Ciutat

Els consells de la Policia de Sabadell a l’hora d’utilitzar el caixer automàtic

Treure diners del caixer automàtic és una activitat habitual en el nostre dia a dia. La rapidesa i la facilitat amb què es realitza l’operació pot fer que ens despistem i no hi dediquem l’atenció necessària. Amb l’objectiu d’evitar possibles riscos, la Policia de Sabadell ha publicat un seguit de consells a la ciutadania.

El primer punt que recomana el cos és utilitzar un caixer interior i tancar-se amb pestell, sempre que sigui possible. En aquest sentit, un cop a dins, la Policia demana tapar amb l’altra mà a l’hora de teclejar el PIN. D’aquesta manera, en cas que algú estigui al nostre voltant, no coneixerà la clau d’accés a l’entitat bancària. Per últim, assenyala que és recomanable anar acompanyat, especialment aquells col·lectius com gent gran que puguin ser més vulnerables.

Publicitat
Comentaris
To Top