Ciutat

VIDEO | Una fuita d’aigua al carrer de Duran i Sors obliga a tallar el trànsit

Fuga d'aigua al carrer de Duran i Sors, dimecres / CEDIDA

Una fuita d’aigua al carrer de Duran i Sors de Sabadell, cantonada amb el carrer del Sol, ha obligat a tallar el trànsit aquesta tarda. Policia municipal i dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya han hagut de traslladar-se a la zona per barrar el pas als vehicles.

Segons la companyia Aigües Sabadell, es tracta d’una “avaria fortuïta ja localitzada”. Els operaris de CASSA ja treballen en la seva reparació. La previsió és restablir el servei a les 23:30h. Així i tot, no és el primer cop que té lloc aquesta fuga. Fonts veïnals sostenen que l’avaria ja va inundar el carrer dimarts a la tarda.

Fuga d'aigua al carrer de Duran i Sors, el passat dimarts / CEDIDA

Fuga d’aigua al carrer de Duran i Sors, el passat dimarts / CEDIDA

Comentaris
To Top