Publicitat
Ciutat

Doble accident amb motoristes ferits a Sabadell

Dos motoristes de 20 i 22 anys van resultar ferits aquest dijous en dos accidents de trànsit a Sabadell. El primer es va produir al voltant de dos quarts de 3 de la tarda a la confluència de la carretera de Terrassa amb l’avinguda Rafael de Casanovas.

Després de la col·lisió per encalç entre un turisme i una motocicleta, el conductor de la moto, de 20 anys, va haver de ser traslladat per una ambulància del SEM al CUAP de Sant Fèlix amb pronòstic lleu per a la seva valoració. Va intervenir una unitat de la Policia Municipal.

El segon accident va tenir lloc a la confluència del carrer Balmes amb el carrer Galceran de Pinós, passades les 8 del vespre. Un cotxe i una motocicleta van xocar lateralment. El conductor de la moto, de
22 anys, va ser traslladat per una ambulància del SEM a l ́hospital Taulí amb pronòstic lleu per a la seva valoració. Van intervenir dues unitats de la Policia Municipal.

Publicitat
Comentaris
To Top