Publicitat
Ciutat

El Parlament insta Interior a ampliar la plantilla de Bombers de Sabadell

Els Bombers de Sabadell en una imatge d'arxiu / KIPPELBOY

La comissió parlamentària d’Interior ha instat aquest departament que incrementi la plantilla de Bombers de Sabadell i que ho faci en com a màxim tres mesos. El parc local compta amb vuit efectius per cada torn i és una de les àrees amb més càrrega de feina de Catalunya, segona dades de la Generalitat.

Es tracta d’una proposta de resolució presentada pel primer tinent d’alcaldessa, i diputat, Pol Gibert (PSC), que s’ha votat per unanimitat. A Sabadell, el 2021, es van fer un total de 2.059 serveis, només superat per l’Hospitalet de Llobregat. “Fa anys que reclamen reforços, i el context actual demostra que no és sostenible seguir sense posar més personal a un dels principals parcs del país”, ha indicat Gibert.

Ha apuntat que “la millor manera de reconèixer la feina que fan” és respondre amb la dotació “dels recursos necessaris” i ha exigit al Govern “que no demori més aquesta decisió”. De fet, aquesta mena d’ultimàtum és una llarga reivindicació del cos i a la qual han donat visibilitat en algun dels vehicles: “8 bombers diaris per 320.000 habitants”.

Publicitat
Comentaris
To Top