Publicitat
Diners

Caprabo estrena un nou supermercat a Sabadell

Caprabo Sabadell

La botiga està ubicada al carrer Brujas, dona feina a 6 persones i té una superfície comercial de 220 metres quadrats

Imatge del nou supermercat de Caprabo a Sabadell / AINA TORRES

Caprabo avança en el seu pla d’expansió i obre un supermercat a Sabadell. Amb aquesta obertura, la companyia reforça la seva presència a la ciutat, on compta amb altres sis supermercats. La nova franquícia està situada al costat de la Gran Via, al carrer de Brujas, 29-33, i té una superfície comercial de 220 metres quadrats. A l’establiment, que ja està operatiu, hi treballen sis persones.

A més, el supermercat disposa d’un ampli horari d’obertura, de dilluns a diumenge de 8:30h a 22h. La nova botiga reflecteix la voluntat de Caprabo d’augmentar la seva presència en zones estratègiques del territori. El responsable de franquícies de l’empresa, Claudio Estévez, assenyala que Sabadell és un lloc pel qual Caprabo vol continuar apostant. “Amb aquesta obertura, no només ampliem la nostra presència en un territori clau a Catalunya, sinó que reforcem un model de botiga adaptat a les noves demandes dels clients”.

Supermercats de nova generació

Des de Caprabo apunten que els seus nous supermercats són de nova generació i es caracteritzen per recuperar els valors tradicionals del comerç de proximitat. Així mateix, realitzen una clara aposta per la salut, els productes frescos i de proximitat, la varietat d’assortiment i la innovació. Els nous establiments comercials de Caprabo incideixen a ampliar les iniciatives destinades a maximitzar la capacitat d’estalvi dels clients.

Caprabo aplica el seu model de nova generació als diferents formats de supermercat, que es diferencien per la seva localització, la mida de l’establiment, i la concentració de la població: models amb ensenyes Caprabo, Caprabo rapid i Aliprox.

Producció de Proximitat

Caprabo compta amb un Programa de Proximitat per Comarques a través del qual ven productes propis de cadascuna de les comarques catalanes. Les noves botigues de la companyia, a més d’incorporar el nou model de supermercat, també treballen per donar a conèixer i fomentar el consum de productes propis de la zona.

Publicitat
Comentaris
To Top