Publicitat
Oci i cultura

Francesc Cutchet guanya el premi de teatre breu Andreu Solsona 2022

El dramaturg sabadellenc ha estat guardonat per l’obra ‘L’home parèntesi’

El dramaturg Francesc Cutchet, amb el premi badaloní

El dramaturg Francesc Cutchet ha tornat a ser guardonat per mèrits teatrals. El sabadellenc ha estat distingit amb el Premi del XV Concurs d’obres de teatre breu Andreu Solsona 2022 per L’home parèntesi. El lliurament es va dur a terme al Teatre Zorrilla de Badalona el passat 30 de novembre, en un acte en què es va dur a terme una lectura dramatitzada de l’obra.

L’obra de Cutxhet, que també és escriptor i historiador, ha estat seleccionada d’entre 23 originals. El guardó també premia el dramaturg amb l’edició d’un llibre amb el text de l’obra, a càrrec de l’editoral badalonina Pont del Petroli.

El novembre Cutchet ja va ser reconegut amb el 5è premi de teatre Jaume Salés i Sanjaume, convocat per la Fundació Miquel Martí i Pol, per l’obra Negra sobre punt blanc.

Publicitat
Comentaris
To Top