Publicitat
ESPORTS

Torna el Memorial Luque – Gallardo al barri de Can Rull amb grans presències

Jugadors del Real Madrid i l'Espanyol a la final de l'últim memorial a l'any 2019. /Lluís Franco

La Zona Esportiva de Can Rull s’engalana aquest cap de setmana per rebre els més de 200 jugadors d’alguns dels millors clubs de futbol formatiu de l’estat en la tornada del Memorial Luque – Gallardo després de l’aturada de dos anys.

En la 13a edició del torneig benjamí, dels 16 equips participants, Barça, Betis, Espanyol o Atlético de Madrid en són els principals candidats a rellevar al Real Madrid, absent en aquesta edició, com a nous campions. Els tres conjunts francesos que disputaran la competició donaran el toc internacional. L’IES Trinité de Lió, l’OL Rovenian i l’OIALIC FC, un club japonès amb seu a París, posaran el seu granet de sorra en un torneig de grans referències.

La ciutat estarà representada pel CE Sabadell, el CE Mercantil i els dos benjamins de l’amfitrió, el Can Rull RT. Els conjunts catalans que hi participaran seran Girona, Cornellà, UE Quart i EF Valls i el Catarroja valencià tanca el full de participants de l’edició.

“És un torneig que agrada molt als clubs. Sempre ens diuen que ha estat una gran experiència i això ens dona bona fama dins del món del futbol formatiu”, afirma el president del Can Rull RT, Carlos Murciano.

Tota la informació:  

 • Els partits tindran una durada de 20 minuts. La final constarà de dues parts de 15.
 • La competició consta d’una fase amb 4 grups de quatre equips. Els dos primers de cada grup es classifiquen pels quarts de final. El 3r i 4t de cada grup juguen una fase de consolació.
 • Es jugaran quarts, semifinals i final.
 • La fase de grups tindrà lloc durant el matí de dissabte, des de les 9 fins a les 14 hores.
 • Les eliminatòries es jugaran diumenge, a les 9:00 començaran els quarts. A les 11:30 i 11:55 seran les semifinals i la gran final, que tancarà el torneig, serà a les 14 hores.
.      Els 4 grups que formaran la fase inicial del torneig
Publicitat
Comentaris
To Top