Ciutat

El Nadal arriba a la plaça de la Sardana

encesa llums pl sardana
Fer cagar al Tió ha estat l'activitat principal de la jornada / Victor Castillo

Les activitats de Nadal a Sabadell avancen a bon ritme, el 25 de desembre és cada cop més a prop i als diferents barris de la ciutat ja es viu la màgia d’una de les èpoques més especials de l’any. Enguany s’estan celebrant diferents enceses de llums i activitats als districtes. Aquest dissabte ha estat el torn de la plaça de la Sardana, a Covadonga. 

encesa llums pl sardana

La cita ha generat molta expectació entre els més petits / Victor Castillo

Així doncs, infants i famílies s’han acostat a la plaça on han pogut gaudir del compte enrere de les llums, un caga Tió i un berenar popular. L’Associació de Veïns de Covadonga també hi ha col·laborat. Per aquest motiu, a la plaça s’han pogut veure les seves bèsties. En especial la més nova, l’Onga, que ha estat ‘representada’ en societat després d’haver-li fet alguns retocs. Durant la cita totes les bèsties han ‘cagat’ caramels pels més petits.

Vinculació amb ‘Som Capaços’

La cita també ha comptat amb cant de nadales i balls, a càrrec de membres de Som Suport Fundació. I és que la celebració s’ha combinat amb l’última activitat del projecte ‘Som Capaços’ en ser el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Per la part institucional el regidor d’Acció Social, Eloi Cortés, ha fet el tancament de la jornada: “Avui ens fem visibles, però tasca de sensibilització i explicació de cas és una lluita diaria”, ha expressat.

encesa llums pl sardana

Membres de ‘Som Suport Fundació’ han visibilitzat el Dia Internacional de les Persones amb discapacitat / Victor Castillo

La segona tinenta d’alcaldessaMarta Morell, també ha fet una valoració dels actes: “Hem volgut continuar portant el tió als barris i vincular l’activitat amb la cloenda del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat”, ha comentat. Morell també ha aprofitat per destacar la col·laboració i tasca de les diferents associacions de veïns. 

Les activitats nadalenques als barris s’han ampliat aquest 2022. Fent que aquest Nadal 12 barris de la ciutat tinguin el seu Tió, amb els de Can Puiggener, la Creu Alta i el de Covadonga com a novetat.

Comentaris
To Top