Ciutat

Mínimes per sota els zero graus i pluja per la Puríssima

La pluja podria fer acte de presència a partir d'aquest dijous / AINA TORRES

El fred hivernal ja s’està notant a Sabadell, especialment, des del passat cap de setmana, amb temperatures mínimes per sota els zero graus. L’estació meteorològica Sabadell – Parc Agrari, del Servei Meteorològic de Catalunya, va registrar,la matinada del 30 de novembre i del 3 al 4 de desembre, temperatures entre els -0,1 i -1,1 °C.

Aquest primer tast de temperatures hivernals tindrà una petita treva durant aquesta setmana, on no s’espera que la temperatura se situï per sota els zero graus a curt i mitjà termini. La presència de núvols –no estan previstos dies assolellats–, ajudarà a mantenir la temperatura per sobre els 0 graus. Si res no canvia, i les previsions es confirmen, a partir de dijous, coincidint amb la festivitat de la Puríssima, s’esperen pluges abundants, que es podrien allargar fins al divendres.

A Sabadell, immers com la resta de Catalunya en una situació d’escassetat pluviomètrica, durant els darrers dos mesos s’han acumulat menys de 20 litres per m2.

Publicitat
Comentaris
To Top