Ciutat

El Diari llança un butlletí amb les novetats setmanals de Castellar del Vallès

El Diari de Sabadell posa en marxa l’‘HolaCastellar!‘, un nou butlletí digital perquè coneguis totes les claus de Castellar del Vallès al teu correu electrònic. Aquest nou producte el poden rebre gratuïtament totes les persones que se subscriguin en aquest formulari.

L’equip del D.S. s’encarrega d’elaborar la newsletter setmanalment i l’envia als lectors cada dijous a les 7 hores. En la part central d’aquest producte es poden trobar les tres notícies més destacades de la setmana a Castellar, així com un breu apunt sobre el temps. A continuació, l’HolaCastellar! inclou una agenda cultural amb diferents propostes d’oci a la vila. Finalment, també compta amb una secció en què es farà un viatge en el temps: es compararan dues fotografies, una antiga i una actual, d’un lloc emblemàtic del municipi. Tot plegat, amb l’objectiu que els subscriptors del butlletí puguin tenir una visió panoràmica de què passa a Castellar, des del seu mòbil, tauleta o ordinador.

Què fareu amb les meves dades?

Enviar-te el butlletí, i prou. Les dades personals quedaran recollides a la base de dades del Diari tal com recull el nostre avís legal.

Quan rebré el primer ‘HolaCastellar!’?

Tingues en compte que l’enviarem cada dijous i, per tant, si t’hi inscrius en diumenge, no el rebràs fins quatre dies més tard. Per cert, l’adreça des de la qual rebreu el correu és [email protected].

No he rebut el butlletí, què passa?

Si t’has subscrit i no has rebut l’HolaCastellar! mira que el correu no ens hagi enviat a la carpeta d’Spam o Promocions, que a vegades es despista. El millor és que guardeu l’adreça [email protected] a la vostra agenda de contactes i d’aquesta manera no tindreu cap problema.

D’altra banda, per qualsevol incidència, queixa o suggeriment també ens podeu contactar a través del correu electrònic [email protected].

El ‘Bon Dia, Sabadell’, l’altre butlletí del Diari

El ‘Bon dia, Sabadell‘ és el l’altre butlletí digital del Diari de Sabadell. Es va crear al 2019 amb l’objectiu d’apropar les claus del dia de la ciutat als sabadellencs i sabadellenques amb només un clic. Aquest producte el poden rebre gratuïtament al correu electrònic totes les persones que s’hi subscriguin.

Subscriu-te al ‘Bon dia, Sabadell’, el butlletí del diari

Comentaris
To Top