Publicitat
Ciutat

Dos atropellaments en poc més d’una hora deixen tres ferits a Sabadell

Sabadell va concentrar dos atropellaments en poc més d’una hora aquest dijous a la tarda, entre poc abans de les 17 hores i quan passaven pocs minuts de les 18. Van ser en dos llocs relativament propers, a l’avinguda Barberà, a l’altura del número 1, i a la carretera de Terrassa. En total, hi ha va haver tres persones ferides.

El primer va tenir lloc a l’avinguda Barberà, a les 16.51 hores, quan un accident entre dos turismes va provocar, de rebot, la caiguda d’un ciclista que circulava pel lloc. La víctima, un home de 69 anys, va ser traslladat, en estat lleu, al CUAP Sant Fèlix. També va anar-hi una dona, que era una de les conductores dels vehicles involucrades en la topada.

Quan passaven sis minuts de les 18 hores, a la carretera de Terrassa, un cotxe va atropellar una persona, de 34 anys, quan creuava un pas de vianants, segons ha informat la Policia Municipal de Sabadell. El van traslladar a l’Hospital Parc Taulí, amb pronòstic lleu. Tant en un com en altre sinistre van assistir una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat del cos policial sabadellenc.

Publicitat
Comentaris
To Top