Diners

Antoni Monés, nou president de la Fundació per la Indústria – Sabadell 1559

La Fundació per la Indústria – Sabadell-1559 ha nomenat Antoni Monés i Farré com a president de l’entitat en substitució d’Esteve Gené i Guerrero. Monés és empresari tèxtil i inversor en capital risc i medi ambient. El nou president de l’entitat pertany a la segona generació de l’empresa tèxtil Monés Monlan. La firma, fundada el 1947, es dedica a la preparació i la comercialització, en l’àmbit internacional, de llana europea per a usos industrials, principalment per a filatura.

Imatge d’Antoni Monés, nou president de la Fundació per la Indústria / CEDIDA

Monés és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i és patró de la Fundació per la Indústria des de la seva creació. També forma part del patronat de la Fundació Avan i la Fundació Bosch i Cardellach, de caire assistencial i cultural respectivament.

El fins ara president Esteve Gené passa a ocupar el càrrec de vicepresident, juntament amb Rosvi Moix.

La missió de la Fundació per la Indústria – Sabadell 1559 és acompanyar a la petita i mitjana empresa industrial catalana, proposant accions concretes, la creació i transmissió de coneixement, la sensibilització per l’adequació a les noves realitats, sempre en un marc de creació d’ocupació de qualitat, i de sostenibilitat mediambiental.

El repte de la indústria tèxtil: captar el talent jove

Publicitat
Comentaris
To Top