Ciutat

FOTOS | ERC presenta el caganer de Gabriel Fernàndez, candidat a l’alcaldia de Sabadell

El caganer és un dels personatges mítics i indispensables dels pessebres a casa nostra. Des de fa un temps, la tradicional figura ha s’ha dissenyat amb l’aparença de diverses personalitats reconegudes. Aquest any, explicaven venedors de la Fira de Santa Llúcia, un dels més demanats era el de Leo Messi. Des d’esportistes, a músics, passant per polítics, molts d’ells han estat protagonistes d’aquesta tradició nadalenca.

L’últim en tenir el seu propi caganer ha estat Gabriel Fernàndez, candidat a l’alcaldia de Sabadell. Els republicans sortejaran tres exemplars d’aquest caganer insòlit, realitzat per l’il·lustrador sabadellenc Jaume Roig. Tot aquell que vulgui optar a aconseguir-ne un, haurà d’inscriure’s en un espai a la pàgina web d’ERC per entrar en el sorteig.

Comentaris
To Top