Vallès

La Policia troba més de 200 plantes de marihuana en una nau industrial de Castellar

La Policia Local de Castellar del Vallès va decomissar, aquest dimarts al matí, més de 200 plantes de marihuana. Concretament, va intervenir 243 que s’havien cultivat en una nau industrial, situada al polígon industrial de Can Carner.

Els agents van trobar el cultiu a la planta superior de l’espai, en una zona de 25 metres quadrats. Disposava, tal com ha informat el cos, de tota la infraestructura necessària per plantar marihuana, amb ventiladors i enllumenat per accelerar el creixement de la droga.

Els efectius policials van precintar la nau industrial, a l’espera de resolució judicial, i es va denunciar una persona, de 43 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Comentaris
To Top