Publicitat
Diners

Sabadell estrena un nou restaurant de cuina mediterrània

Restaurant Saona Sabadell

És del Grupo Saona, cadena hostalera valenciana amb àmplia experiència en el sector

Imatge de l’interior del nou establiment del Grupo Saona al Centre de Sabadell / CEDIDA

El Grupo Saona, empresa hostalera valenciana, ha obert el seu primer restaurant a Sabadell, situat al carrer de les Valls, 11, ampliant així l’oferta gastronòmica del Centre. El nou espai compta amb una superfície d’uns 400 metres quadrats, dividits entre la primera planta i el soterrani. 

Amb la nova obertura, Saona ja disposa de set restaurants a Catalunya des que va començar la seva expansió el 2021 amb diversos restaurants a la província de Barcelona i Tarragona. L’empresa hostalera aposta per la cuina mediterrània, amb plats marca de la casa com les coques de tataki, les gambes amb ou a baixa temperatura i la ploma ibèrica amb patates

Així mateix, el restaurant de Saona es converteix, a més, en un dels més especials de la companyia, ja que disposa en la primera planta amb sostres de doble altura i grans finestrals que donen a l’exterior. A més, un altre dels racons més especials de l’establiment es troba en la planta del soterrani, on hi ha una muralla protegida.

Previsió: obrir-ne 15 més

L’objectiu de l’empresa, que ja té prop de 50 restaurants propis a tot Espanya, és obrir-ne 15 més de cara el 2023. I, per primera vegada, obrirà entre dos i tres locals franquiciats, de la mà de nous col·laboradors. “Aquestes sinergies es portaran endavant amb grups franquiciats molt consolidats, que ja tenen experiència en restauració” subratlla el conseller delegat del Grupo Saona, Eduardo Céspedes

El Grupo Saona és una empresa creada per Gonzalo Calvo el 2013 que compta amb més de 1.200 empleats i ofereix més de 15.000 menjars i sopars diaris.

Publicitat
Comentaris
To Top