Diners

Singular, la nova marca sabadellenca de roba personalitzable

Singular Wardrobe

Es tracta de Singular Wardrobe, creada el 2020 per Carlota Oller. Les dessuadores i les ‘blazers’ són les peces principals de la firma

Imatge de diferents peces de roba de la firma sabadellenca / LLUÍS FRANCO

Peces de roba a personalitzables amb disseny i producció local, i amb fibres sostenibles i reciclables. Aquesta és l’aposta de la marca de roba sabadellenca Singular Wardrobe, que disposa principalment de dessuadores i blazers (jaquetes de vestir que mantenen el punt d’elegància de les americanes tradicionals), per a home i dona.  

La firma, que va ser creada fa només uns dos anys per Carlota Oller, ven les seves peces a través de la seva pàgina web, que funciona com un e-commerce. L’usuari pot escollir el model que més li agradi i pot personalitzar-lo. “Des de Singular volem que el client digui la seva i que sigui ell la marca. Pot participar en l’acabat final, des de decidir ell el color del teixit fins a escriure una frase memorable a la peça”, detalla Oller. 

Clients de l’Estat, França, Andorra i Portugal

La majoria de clients de Singular Wardrobe són de l’Estat, amb Barcelona i Madrid com a punts principals, tot i que la companyia també en té de França, Portugal i Andorra. El propòsit de la firma és aconseguir-ne d’altres zones d’Europa en un futur a mitjà termini, tot i que, de cara el 2023 Singular Wardrobe se centrarà a consolidar-se a Espanya i als països veïns. La marca tancarà el 2022 amb el doble de facturació que el 2021. 

A banda del negoci en línia, l’empresa sabadellenca també disposa de fins a deu punts de venda en botigues multimarca de l’Estat. Tanmateix, almenys a curt termini, Singular no es planteja obrir una botiga física pròpia. “No acabem de veure que el nostre model de negoci pugui funcionar obrint una botiga física, ja que en treballar amb peces personalitzables treballem sota demanda i no tenim estoc”, indica Carlota Oller.  

La fundadora de Singular, Carlota Oller, ensenya dues peces de la firma / LLUÍS FRANCO

Producte de quilòmetre zero

El disseny de les peces de Wardrobe es fa íntegrament des de Sabadell, mentre que la producció es fa a mitges entre Sabadell i dues localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona. Per tant, la firma ofereix un producte de quilòmetre zero. A més, les peces disposen de materials sostenibles i reciclables, assegura la fundadora de Singular. 

De cara el 2023, Singular Wardrobe pretén continuar la línia de creixement del 2022 i fer-se un lloc de forma definitiva en el mercat. “Tenim molt recorregut per endavant. El nínxol de mercat on estem té molt potencial i hem d’aprofitar-ho”, conclou Carlota Oller.  

Comentaris
To Top