Publicitat
Ciutat

FOTOS: La màgia arriba a la Fira Reial

Una llarga cua de més d’un centenar de famílies, la majoria amb fills d’entre 2 i 10 anys, esperava per entrar al campament reial de Fira Sabadell en la inauguració. L’expectació era màxima, igualable a la que genera la Cavalcada. A l’interior, els infants sabadellencs descobrien com treballen els ajudants de Ses Majestats, des dels que s’encarreguen d’administrar el carbó fins als que gestionen la correspondència perquè arribin els desitjos. També s’hi poden veure les grans carrosses que, d’aquí a dos dies, recorreran la ciutat de nord a sud o els campaments de Melcior, Gaspar i Baltasar.

L’alcaldessa, Marta Farrés, es mostrava il·lusionada i destacava que aquest any  arriba amb moltes novetats. Sobre el Nadal a la ciutat, valorava la gran afluència que comporta el Llaminer i l’espectacle Somriu al Nadal, amb prop de 3.000 espectadors diaris.

A l’espai, ambientat per a l’ocasió, s’hi poden veure les carrosses de la Cavalcada de Reis, els tallers de carters, regals i els carboners, entre altres elements característics d’aquesta celebració màgica. La fira estarà oberta al públic fins al 4 de gener. de 17.30 a 20 hores, i no caldrà cita prèvia.

Aquest any, s’ha modificat el recorregut i el públic podrà visitar la mina del carbó, a més d’altres espais plens de màgia i encant. La visita serveix com a aperitiu abans de l’arribada de Ses Majestats, en un recorregut que servei per escalfar motors i descobrir alguns secrets que marcaran l’esperada cita del dijous.

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

/ LL. FRANCO

Així serà la Cavalcada de Reis a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top