Ciutat

VÍDEO | Èxit d’afluència del ‘Somriu el Nadal’ i el Calendari d’Advent a Sabadell

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

L’espectacle del ‘Somriu el Nadal’ i el Calendari d’Advent són dues de les activitats icòniques del Nadal a Sabadell. Enguany, 40.000 persones que han assistit a les representacions de la plaça del Doctor Robert, en un espai que cada tarda s’ha quedat petit per gaudir de la posada en escena.

Així mateix, més de 8.200 persones han passat per la Caseta del Llaminer a fer-se una fotografia o trobar-se amb el Llaminer, que ha esdevingut ja tot un símbol del Nadal a la ciutat, i amb altres personatges del Somriu. D’altra banda, tot i que és complicat precisar el públic del Pessebre Gegant a la plaça de Sant Roc, es pot situar a l’entorn d’unes 50.000 persones.

140.000 persones a Sabadell

En total, i a l’espera de les xifres oficials de la Cavalcada d’aquest dijous, Sabadell ha congregat més de 140.000 persones en el darrer mes des que va arrencar la campanya nadalenca. Unes xifres que l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, ha celebrat.

“El nostre objectiu era un Nadal que arribés a tota la ciutat, amb llum, amb il·lusió, amb màgia, on els carrers lluïssin ben macos, amb propostes per a tothom i que alhora impulsés l’activitat comercial i ens portés gent d’arreu. Ho hem aconseguit i això és un èxit col·lectiu que hem fet possible entre totes i tots”, ha destacat, agraint la participació i col·laboració de ciutadans, entitats i tot el teixit associatiu.

Gran afluència a totes les activitats

Des de la seva arribada a Sabadell, l’Ambaixador de Ses Majestats, que un any més s’ha instal·lat a la Casa Duran de la mà de Sabadell Comerç Centre, ha rebut la visita d’entre 17.000 i 18.000 persones. A veure els carters reials del Centre Cívic de la Creu de Barberà i de l’estació del Trenet del Parc Catalunya hi han anat més de 3.000 persones.

Així mateix, la Fira Reial, ubicada a la Fira Sabadell del 2 al 4 de gener, ha registrat 7.500 assistents. Mentre que gairebé 10.000 viatgers han pujat al Carrilet de Nadal, que durant les vacances escolars ha recorregut els eixos
comercials de nord a sud i a la inversa.

Comentaris
To Top