Publicitat
Ciutat

Homenatge dels Bombers de Sabadell per la mort del caporal Xavier Sabaté

Els Bombers de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord estaven cridats a recordar, aquest dimecres al migdia, el caporal del Parc de Rubí, Xavier Sabaté, mort fa pocs dies. Un homenatge que ha consistit en tres minuts de silenci i activar les sirenes dels vehicles -aquells que estiguessin disponibles-.

A Sabadell, els efectius que hi havia i els dispositius s’han instal·lat davant de la cotxera, a la façana principal del parc, al seu pas per la carretera de Barcelona, per retre el sentit homenatge a Sabaté.

A més de membre del cos, també era instructor d’equips de riscos nuclears, radiològics, biològics i químics a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, que es troba a Mollet del Vallès. La seva pèrdua ha tingut reconeixement, a més dels Bombers, d’Agents Rurals i Protecció Civil, entre d’altres.

Publicitat
Comentaris
To Top