Ciutat

Consulta el recorregut de la Cavalcada de Reis a Sabadell

Ses Majestats recorren la ciutat en la tradicional Cavalcada

Com cada 5 de gener, Ses Majestats arriben a Sabadell i, abans de repartir regals per totes les llars de la ciutat, se celebra la tradicional Cavalcada de Reis. Enguany, el recorregut torna a ser de nord a sud, amb sortida al carrer de les Palmeres amb el carrer d’Armand Obiols, a Can Deu.

Després de rebre la clau de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar han començat el seu trajecte amb una durada prevista d’unes tres hores. La cloenda té lloc a la plaça de la Nova Creu, al sud, després d’un trajecte d’uns 7 km.

Recorregut: C. de les Palmeres – Av. Matadepera – Av. Concòrdia – Av. Francesc Layret – Ctra. de Prats – Av. de l’Onze de Setembre – Via Massagué – Passeig Manresa – Passeig de la Plaça Major – Plaça del Doctor Robert – Rambla – Av. Barberà – Ctra. de Barcelona – Ronda Pau Vila – Plaça de la Nova Creu.

La Cavalcada recupera en aquesta edició la plena normalitat i es viu sense les restriccions provocades en anys anteriors per la pandèmia.

Així serà la Cavalcada dels Reis a Sabadell

Comentaris
To Top