Ciutat

FOTOS: La cavalcada de Reis inunda d’il·lusió els carrers de Sabadell

Milers de persones han seguit en directe als carrers de Sabadell la cavalcada de Reis. Enguany, el seguici reial ha recuperat la normalitat, després de dos anys de pandèmia de la Covid-19. Melcior, Gaspar i Baltasar han sigut els grans protagonistes, acompanyats enguany per la novetat de la carrossa del Llaminer. No hi han faltat, tampoc, l’Ambaixador ni els mítics 600, el Vespa Club Sabadell, l’ADF, Bombers i el seguici d’entitats que participen en la cavalcada.

Acabada la celebració, l’Ajuntament n’ha fet una valoració molt positiva, “i estima que l’assistència ha estat molt superior a l’any passat”. Les xifres municipals afirmen que entre 115.000 i 120.000 persones poden haver seguit la cavalcada pels carrers de la ciutat, des que ha sortir des del carrer de les Palmeres, fins a la plaça de la Nova Creu, al sud.

Fotos: Víctor Castillo i Aina Torres

Comentaris
To Top