Ciutat

FOTOS: La primera sardana de l’any

sardanes
Els participants han pogut gaudir dels balls així com la bona música de les sardanes / David Chao

L’arribada del 2023 porta el retorn de l’activitat d’entitats culturals de la ciutat. Una d’elles, la Sabadell Sardanista, també ha reprès les seves. És per això, que aquest diumenge al matí ha organitzat el primer ball de sardanes de l’any a la plaça de Les Dones del Tèxtil. Durant la cita s’han ballat 9 peces de compositors com Manel Saderra o Conrad Saló entre altres.

“Fem un balanç molt positiu del 2022, any en què vam celebrar el 75è aniversari”, ha expressat el seu president, Francesc Manaut. De cara al nou any també ha desvetllat més activitats, un concert especial de cloenda el primer diumenge de març a l’auditori de la Fundació La Caixa 1859. Pel que fa a l’estat de salut de l’entitat, Manaut ha lamentat la manca de nous socis: “Som vora els 350, però veníem de ser quasi 600 així que ens trobem en situació de degoteig”.

Una trentena de sardanistes no s’han volgut perdre i han pogut gaudir dels balls així com la bona música de les sardanes.

sardanes

/ David Chao

sardanes

/ David Chao

sardanes

/ David Chao

sardanes

/ David Chao

sardanes

/ David Chao

sardanes

/ David Chao

sardanes

/ David Chao

sardanes

/ David Chao

Comentaris
To Top