Ciutat

Les obres de la Gran Via començaran a la Rambla

La reforma permetrà incrementar l'espai verd i per a vianants de la cruïlla de la Gran Via amb la Rambla i l'avinguda Barberà / LLUÍS FRANCO

Els primers treballs començaran a la cruïlla amb la Rambla

La reforma permetrà incrementar l'espai verd i per a vianants de la cruïlla de la Gran Via amb la Rambla i l'avinguda Barberà / LLUÍS FRANCO

Les primeres obres de pacificació de la Gran Via començaran la setmana que ve, si es compleix el calendari previst per l’Ajuntament de Sabadell. Des de l’Oficina Gran Via – Ripoll, liderada per Junts, assenyalen en vermell el pròxim dilluns, 16 de gener, com a data d’inici de les primeres obres, molt esperades pels veïns de la zona i que han de comportar reduir el trànsit i, amb això, el soroll i la contaminació. L’arrencada dels treballs serà triple en una setmana, i entre els tres sumen un pressupost de 922.480 euros:

Rambla, 16 de gener

Concretament, es reurbanitzarà la cruïlla entre la Gran Via, la Rambla i l’avinguda Barberà. S’ampliaran voreres, s’elevarà la calçada al nivell de la vorera, s’incorporaran bancs, jardineres, es reforçarà la seguretat i millorarà l’enllumenat. Les obres han de durar tres mesos.

Antoni Forrellad, 19 de gener

En el tram d’aquest carrer, al nord de la Gran Via, es renovarà la vorera i l’enllumenat, s’introduiran nous arbres i zones d’estada i un nou carril bici, que connectarà amb el de la plaça d’Espanya i el que es farà al carrer de l’alcalde Ribé. Es preveu que els treballs acabin al cap de set mesos.

Taulí, 23 de gener

S’eliminarà el pas soterrat i tots els vianants hauran de creuar en superfície, per la qual cosa s’eixamplarà el pas de vianants a peu de carrer. Es reubicaran les parades d’autobús, zones de càrrega i aparcaments. Les obres duraran uns dos mesos.

FOTOS: Així serà la cruïlla de la Rambla amb la Gran Via

Comentaris
To Top