Vallès

Detingut un grup dedicat a robar rellotges de luxe i joies pel mètode de l’abraçada

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional de Saragossa han desarticulat una organització itinerant dedicada al robatori de rellotges d’alta gamma i joies a gent gran mitjançant el mètode de l”abraçada amorosa’. Hi ha quinze detinguts, vuit homes i set dones d’entre 18 i 30 anys. Entre tots ells acumulen 260 antecedents.

Un cop identificats i localitzats, es va establir un dispositiu policial on agents dels dos cossos van detenir els quinze investigats i es van dur a terme set entrades i perquisicions simultànies a Barcelona (Barcelonès), Badalona (Barcelonès), Cerdanyola del Vallés (Vallès Occidental) i València.

Els integrants del grup vivien majoritàriament a l’àrea metropolitana de Barcelona, tot i que un petit grup s’havia establert al litoral espanyol, entre Múrcia i València. Els investigadors van comprovar que es distribuïen tant funcionalment com territorialment i intercanviaven zones d’actuació per a dificultar el seu coneixement. A dotze d’ells se’ls considera responsables de 35 robatoris. Aquests arrestats van passar a disposició judicial a Saragossa, qui va decretar presó provisional per a tots ells.

Comentaris
To Top